Home > Mode en Beauty > Shoppen met een persoonlijke kerstshopper

Shoppen met een persoonlijke kerstshopper

Auteur: Janneke Grolleman

De feestdagen staan voor de deur. De verlanglijstjes zijn gemaakt, de lootjes zijn getrokken en voordat we het weten is het kerstavond en zitten we met familie en vrienden aan tafel voor het vieren van wat velen beschouwen als de mooiste dagen van het jaar. Maar voor het zover is, worden eerst nog de kerstcadeaus verzameld, de kerstboom opgetuigd en alle boodschappen in huis gehaald voor een onvergetelijk kerstdiner. Een heuse klus waar vaak heel wat uurtjes rondstruinen aan vooraf gaan. Daar heeft de Bijenkorf Maastricht iets op verzonnen!

De Bijenkorf Kerstshoppers
Om de zoektocht naar alle ingrediënten voor een onvergetelijke kerst iets makkelijker te maken, introduceert de Bijenkorf Maastricht dit jaar ‘persoonlijke kerstshoppers’. Een persoonlijke kerstshopper helpt klanten met het vinden van de perfecte cadeaus en accessoires voor de feestdagen, hoe lang of kort de verlanglijstjes ook zijn. Van 11 t/m 24 december staan de persoonlijke kerstshoppers in de Bijenkorf Maastricht klaar voor raad en daad. Na het shoppen pakken zij alle cadeaus ook nog eens netjes voor je in.

Een zorgeloze Kerst
Met deze gratis service wil de Bijenkorf ervoor zorgen dat klanten een zorgeloze kerst tegemoet gaan. Esther Paulus, directeur de Bijenkorf Maastricht: ,,Wil je gebruik maken van een van onze persoonlijke shoppers? Reserveer dan via de website van de Bijenkorf een plekje op de dag en het tijdstip dat jou uitkomt. Zo verzeker je jezelf van een zorgeloze kerst.”

___________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu