Home > Mode en Beauty > Nieuwe behandelingen bij Skins Laser Clinic Sittard

Nieuwe behandelingen bij Skins Laser Clinic Sittard

Auteur: Tedje van Gils

Goed nieuws voor Skins Laser Clinic in hartje Sittard, want er zijn nieuwe behandelingen toegevoegd aan het assortiment. Vanaf de opening van de kliniek wist eigenaresse Amber Bali al dat ze meer behandelingen wilde gaan uitvoeren: “We hebben de Dermalux LED Fototherapie toegevoegd aan ons behandelingenassortiment en daar zijn we heel blij mee.”

De Dermalux LED Fototherapie is een schoonheidsbehandeling die de huid verjongt, herstelt en revitaliseert. De therapie combineert golflengtes met de meest recente LED-technologie. De behandeling is geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals huidveroudering, acné, eczeem, rosacea en psoriasis. LED bevordert de cel vernieuwing zodat de vale huid er weer fris uit gaat zien.

   

Huidverbetering
Met de behandeling kunnen rimpels en lijntjes vervagen, worden roodheden minder en verbetert je vochtbalans. Pigmentvlekken kunnen vervagen, de poriën verkleinen en de huid wordt gladder. Een echte opkikker voor je huid dus. LED fototherapie maakt geen gebruik van warmte of chemische stoffen en het licht bevat geen schadelijke Uv-stralen en kan dus bijgevolg de huidcellen niet beschadigen. “Je hebt ongeveer zes tot tien behandelingen nodig, maar dat hangt erg af van je leeftijd, huidtype en de huidtoestand”, licht Amber toe. “We zijn super blij met de toevoeging van Dermalux LED Fototherapie. Het is niet alleen een huidverbeterende behandeling, het is ook een aanvulling na een facial of gezichtsbehandeling.” 

Injectables bij Skins Laser Clinic

Sinds kort wordt het team van Skins Laser Clinic versterkt door cosmetisch arts Drs. Miep van Doren. Ze werkt met fillers en botox om weer die frisse uitstraling terug te brengen in het gezicht en de vermoeide blik te laten verdwijnen. “Miep past echt bij ons in het team en ze gaat echt voor natuurlijke schoonheid met betrekking tot botox en fillers. Een geweldige aanvulling voor onze behandelingen!”

 

 

 

 

 

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu