Home > Kunst en Cultuur > The Addams Family: Heerlen voelt voor ons als thuiskomen

The Addams Family: Heerlen voelt voor ons als thuiskomen

Auteur: Maarten van Laarhoven
Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

Een open, uitbundig en gezellig publiek, misschien wel het gezelligste van heel Nederland. De cast van de veelgeprezen en prijswinnende musicalcomedy The Addams Family maakte gisteren voor het eerst in zijn totaliteit kennis met het Parkstad Limburg Theater in Heerlen, waar de komende dagen nog zes keer wordt opgetreden.

Zowel regisseur Paul Eenens als Jon van Eerd (vertaling en scriptbewerking) en ‘grensgevalletje’ Marjolein Teepen (ze neemt in deze musical de rol van de dolverliefde dochter des huizes Wednesday voor haar rekening) maken deze hitmusical tot een productie met een overduidelijk Limburgse inbreng. Voeg daarbij het feit dat het Heerlense theater zo gebouwd is dat een goede interactie met het publiek gewaarborgd is, waardoor het optreden in de voormalige mijnstad een feestje is. ,,Het voelt als thuiskomen”, zeggen de acteurs er zelf van.

Al met al leidde het gisteren tot een staande ovatie en een enthousiast publiek dat voortdurend lachte en genoot van een waanzinnig decor.

Wie de musical met eigen ogen wil aanschouwen moet zich haasten. Voor vanavond en morgen zijn nog mondjesmaat kaartjes beschikbaar, voor de dagen daarna is alles uitverkocht.  

___________________________________

Bent u een echte Chapeau Lifestyler?
Word dan lid van de Chapeau Club en profiteer t/m 25-02 een geweldig welkomstgeschenk; Wijnpakket van Sauter Wijnen (6 flessen) -> meer info <- 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu