Home > Kunst en Cultuur > Nieuwe single en concert Jack Vinders draaien om ‘Samenzijn’

Nieuwe single en concert Jack Vinders draaien om ‘Samenzijn’

De Kerkraadse chansonnier Jack Vinders is op dit moment druk bezig met de opnames voor zijn tiende studioalbum. Vooruitlopend op de release hiervan is er een single uitgebracht: Tsezame Zieë.

Een vrolijk, swingend up-tempo lied. Hierin zingt Vinders over hoe bijzonder het is om alle mogelijke dingen, samen met mensen die je liefhebt, te mogen beleven. Samenzijn met mensen die je lief zijn, mensen die je leven verrijken, kleur geven, samen feesten, samen in lief en leed.

Tsezame Zieë, zal naar verwachting ook, net als de al eerder verschenen singles Inne Sjunne Daag en Raak miech Aa, op het repertoire staan bij het concert van Jack Vinders op zaterdag 20 mei. Een sfeervolle avond in Parkstad Limburg Theater Heerlen waar ‘samenzijn’ opnieuw centraal staat, in een mix van blijdschap, verstilling en ontroering met een vleugje melancholie.

Medewerking tijdens deze muzikale show komt van harmonie Amicitia-Vilt o.l.v. Xavier Scheepers. Verder als gasten: Noah Milo met zijn nieuwe duitstalige pop-songs, Tutta Musica (Tutta Mamma en Jongerenkoor Tutta), dansgroep Dance2Bme. Jack Vinders laat zijn vocale veelzijdigheid horen in intieme liedjes begeleid door Ronald Franssen op de vleugel, in duetten met Noah Milo of met koorbegeleiding. Een show met meer dan honderd medewerkers op de bühne, swingend en intiem.

Het nieuw album van Jack Vinders verschijnt in september. Een album vol ballades, chansons en typische Vinders-liedjes.

-jackvinders.nl

-plt.nl

show auteur

Auteur: Kris Németh

Enthousiast promotor euregionale kunst en cultuur

Kris Németh

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.