Home > André Rieu > André Rieu start kerstconcerten in MECC Maastricht

André Rieu start kerstconcerten in MECC Maastricht

Naast de vertrouwde zomerconcerten op het Vrijthof begint André Rieu een nieuwe serie optredens in Maastricht, namelijk kerstconcerten in het MECC. Dat heeft de wereldberoemde orkestleider verteld in een interview met Jo Cortenraedt dat te zien is op L1 TV in het programma Limburg Centraal.

Donderdag 4 juli, op de dag van het eerste Vrijthof-concert 2019, start de kaartverkoop. Dan gaat het concert van zaterdag 21 december in de verkoop. Als dit uitverkocht is, volgen meer concerten, voorafgaand aan de 21e december.

„De directie van het MECC trekt al jaren aan ons en dit jaar komt het goed uit, omdat de Engelse tournee naar achteren is verschoven”, vertelt André Rieu in het interview. „We gaan het noemen: ‘Kerstmis in Maastricht’ en voor de internationale markt ‘Christmas in my hometown’. We zullen het MECC helemaal in een mooie kerstsfeer onderdompelen, onder meer met twee ijsbanen. We verheugen ons erop en ik hoop dat het een nieuwe traditie gaat worden.”

Het nieuwsonderwerp over de MECC-concerten is vanavond te zien op L1 TV in Limburg Centraal. De andere delen van het interview, waarin André Rieu vooruitkijkt naar de concerten op het Vrijthof, worden op maandag en dinsdagavond uitgezonden. Verderop in de week volgt er een impressie van de zomerconcerten in Maastricht.

Andre Rieu licht nog persoonlijk de kerstconcerten in het MECC Maastricht toe.

_________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.