Home > Branded content > Trouwen op een van de droomlocaties van EMG: exclusief, intiem en compleet ontzorgd

Trouwen op een van de droomlocaties van EMG: exclusief, intiem en compleet ontzorgd

De mooiste dag van je leven vraagt om een bijzondere en romantische trouwlocatie. De Event Management Group exploiteert er maar liefst vijf. Alle vijf met een uniek karakter en een sprookjesachtige entourage.

Karakter

Een monumentale carréhoeve in een groene omgeving, een pittoreske kasteelhoeve aan het water, een charmant kasteeltje net over de grens in België, een knusse watermolen of een urban kazerne aan de rand van het bruisende stadscentrum van Maastricht. Het portfolio van EMG biedt een ruim repertoire van unieke trouwlocaties: alle vijf even romantisch, allemaal met een eigen, authentieke uitstraling. Karakteristiek aan de buitenkant, modern en exclusief van binnen. Van alle gemakken voorzien en met mogelijkheden voor elke wens, hoe groot die ook mag zijn.

Onder één dak

Met uitzondering van Tapijn in Maastricht, de meest recente aanwinst van de EMG-portfolio, beschikken alle trouwlocaties van EMG over meerdere zalen en ruimtes. Dat biedt legio mogelijkheden voor de indeling en het verloop van de grote dag: elke bruiloft kan op meerdere manieren en meerdere momenten plaatsvinden. Entree, ceremonie, fotomomentje, toast, diner en feestavond kunnen elk op diverse locaties georganiseerd worden. Volledig afhankelijk van de wensen van het bruidspaar en allemaal onder één dak. Dat ervaren veel bruidsparen als heel prettig: ze hoeven tussendoor niet te reizen en kunnen volop genieten.

Totaalbeleving

Wie ervoor kiest om bij een van de EMG-trouwlocaties in het huwelijksbootje te stappen, doet er goed aan ruim een jaar voor de gewenste trouwdag een eerste kennismaking in te plannen. Niet alleen omdat de agenda’s dan beginnen vol te lopen, maar ook omdat er dan voldoende tijd is om dé dag tot in detail te plannen. Dat plannen gebeurt in dit geval in nauwe samenwerking met de weddingplanner. Althans: die rol is in het geval van een bruiloft bij EMG altijd weggelegd voor de locatiemanagers. Zij kennen hun eigen locatie door en door, weten wat de mogelijkheden zijn en waar op te letten, en hebben daarbij inmiddels ruimschoots ervaring in het organiseren en begeleiden van bruiloften. Die kennis en ervaring, en het ruime netwerk aan fotografen, bloemisten, stylisten en cateraars, zetten zij feilloos in om de organisatie en het verloop van een trouwdag soepel en zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Uiteraard volledig op basis van de wensen van het bruidspaar.

Intiem

De trouwlocaties van EMG variëren in uitstraling, ligging en grootte: van maximaal honderdvijftig gasten bij Kasteel Pietersheim in Lanaken, tot zeshonderd bij de Grote Hegge in Thorn. Toch maakt het niet zo veel uit met hoeveel gasten je jouw trouwdag wenst te vieren: bij EMG geldt dat je op jouw droomdag het paleis altijd voor jezelf hebt. Eén bruidspaar per locatie per dag – of weekend, voor wie liever wat langer viert – zonder uitzonderingen. Zo kan het team van EMG ervoor zorgen dat het bruidspaar volledig in de watten wordt gelegd en het hun aan helemaal niks ontbreekt. En het bruidspaar en de gasten kunnen deze bijzondere dag zo nog intiemer ervaren.

Over EMG

Vanuit zijn grote liefde voor (het organiseren van) evenementen, richtte Danny Keppels in 2014 de Event Management Group op. Wat begon met de exploitatie van één evenementenlocatie in Zuid-Limburg, groeide het afgelopen decennium uit tot een evenementengroep met zeven toonaangevende locaties in Limburg en net over de grens. Elk van deze locaties staat het hele jaar door in het teken van evenementen: van vergaderingen en bedrijfsfeesten tot verjaardagen, borrels en, bij vijf van de zeven, bruiloften. Welk type evenement je ook wil organiseren: bij EMG zijn exclusiviteit en ‘totaalontzorging’ al tien jaar gegarandeerd.

eventmanagementgroup.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.