Home > Branded content > Tijs & Cyril Makelaardij

Tijs & Cyril Makelaardij

De Zuid-Limburgse makelaar in onroerend goed Tijs Hillen Makelaardij in Meerssen gaat verder onder een nieuwe naam. De specialist op het gebied van nieuwbouw en bestaande woningen gaat vanaf nu door het leven als Tijs & Cyril Makelaardij. De naamswijziging hangt samen met het feit dat Cyril van de Veerdonk, al langere tijd de collega én steun en toeverlaat van directeur Tijs Hillen, officieel is toegetreden als partner.

Behalve een nieuwe naam, presenteert het makelaarsduo zich sinds deze maand ook met een nieuwe slogan: Goed in goed onroerend goed. „Behalve onze naam en slogan blijft echter alles hetzelfde. Onze service en kwaliteit blijven als vanouds. Dat betekent dat wij onze klanten van begin tot eind begeleiden en ontzorgen in het verkoop- of koopproces en daarbij zo transparant mogelijk zijn,” benadrukt de nieuwe tweekoppige directie van het makelaarskantoor. „Door de bundeling van onze krachten hopen we deze kwaliteit nu ook te kunnen waarborgen voor de toekomst.”

Vijftig jaar ervaring
Samen hebben Tijs Hillen en Cyril van de Veerdonk ruim vijftig jaar ervaring in de makelaardij. Met een team waarin vijf makelaars en drie ondersteunende medewerkers actief zijn, verkoopt de NVM-makelaar bestaande woningen in de 043-regio en nieuwbouw in Zuid-Limburg. Tijs Hillen: „Wij hebben een mooie portefeuille van bestaande woningen en interessante nieuwbouwprojecten in verschillende prijsklassen.” Goed in goed onroerend goed is daarbij leidend. Cyril van de Veerdonk: „De huizen die wij verkopen, moeten goed in de markt liggen en voldoende potentieel hebben. Courante panden dus.” Daarbij is de klik met de eigenaar erg belangrijk, stellen de makelaars „Een opdrachtgever moet bij ons passen en wij moeten een goed gevoel hebben bij het te verkopen object. Daar zijn wij heel kritisch in. Alles moet kloppen. Alleen dan gaan wij aan de slag.”

Social media
Jaarlijks verkoopt Tijs & Cyril Makelaardij ruim honderd bestaande en ruim honderd nieuwbouwwoningen. Om de kans van slagen op een succesvolle verkoop te verhogen zijn internet en social media in de makelaardij − en dus ook bij Tijs & Cyril Makelaardij − heel belangrijk. „Om de beschikbare woningen aan een zo breed mogelijk publiek te laten zien, presenteren wij deze op diverse websites en op onze eigen Facebook-pagina.”

   

Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 11
36231 EJ Meerssen
info@tijsencyril.nl
www.tijsencyril.nl
T: 0031 43 365 56 55

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.