Home > Branded content > Loods5: meer dan 250 interieurmerken onder één dak

Loods5: meer dan 250 interieurmerken onder één dak

In de oudste fabriekshallen van het Sphinxkwartier in Maastricht hebben de mengkuipen plaatsgemaakt voor zo’n 17.500 vierkante meter wooninspiratie.

Wie op zoek is naar een sierkussen of een high-end eettafel en voor alles daartussenin, is bij Loods 5 aan het juiste adres. Wat ooit begon als fabrieksoutlet in 1999 in Zaandam, is uitgegroeid tot een inspirerend woonwarenhuis met inmiddels vijf winkels. Loods 5 Maastricht is de enige in het zuiden des lands, en ook de eerste die zich in een stadscentrum bevindt. Dat zorgt meteen voor een andere ervaring. Bedrijfsleider Pascal van Loo vertelt: „Onze winkel in Maastricht ligt op een steenworp afstand van de Markt, daardoor loop je er heel makkelijk binnen tijdens een dagje shoppen. Het is een plek om uren door te brengen. Voor een momentje van rust is er het restaurant, waar we uiteraard, naast een lekkere lunch, ook vlaai van bakkerij Lemmens aanbieden.”

Het aanbod van de winkel is divers, wordt bij binnenkomst al snel duidelijk. „We werken met honderden deelnemers die elk een uniek assortiment aanbieden. Hierdoor vind je bij ons niet één, maar tientallen verschillende stijlen. Onze collega’s geven graag advies bij het vinden van jouw persoonlijke woonstijl”, zegt Pascal. Loods 5 voert meer dan 250 merken, heeft ook een exclusieve eigen collectie én een designafdeling, met modern design en tijdloze klassiekers. „We hebben topstukken die zijn ontworpen door ons eigen designteam en geproduceerd in samenwerking met de beste fabrikanten. Verder hebben we ook stoelen, tafels, banken en accessoires van merken als Vitra, HAY of Studio HENK. Ruime keuze voor ieders budget.”

De woonwinkel wil het de bezoeker zo makkelijk mogelijk maken. In deze one-stop-shop kun je dan ook bijna alles meteen meenemen. Geen wachttijden dus, vertelt Pascal. „Je kunt op je gemak winkelen en alles in één keer afrekenen bij de kassa. Het is ook mogelijk om producten te reserveren en later te komen ophalen, mocht de mooie kast toch nét niet in je auto passen of als je niet met je nieuwe accessoires verder wilt winkelen. Natuurlijk bieden we thuisbezorging aan, binnen een straal van circa 180 km rond Maastricht. Uiteraard ook in België, Duitsland en zelfs in Luxemburg.”

Sphinxcour 5, Maastricht (NL) – loods5.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.