Home > Branded content > Het Terhills Hotel pronkt in het kerstseizoen

Het Terhills Hotel pronkt in het kerstseizoen

Auteur: Runak Sharaf

De kersttijd is zonder enige twijfel het meest sfeervolle seizoen van het jaar.  Kerstbomen met hun parelachtige uitstraling sieren het straatbeeld, maar ook binnen pronken de prachtigste glinsterende exemplaren. Tegelijkertijd begint de gezelligheid zich overal aan te dienen en zetten winkeliers hun beste beentje voor om klanten zo veel mogelijk mee te nemen in deze sfeer. Uiteraard wil je daar graag iets van meepikken, maar aan de andere kant hebt je de behoefte even tot rust komen en jezelf eens goed te laten verwennen. Het Terhills Hotel in Maasmechelen speelt daar uitstekend op in. Dit luxehotel, gelegen nabij Maasmechelen Village, aan de poort van Nationaal Park de Hoge Kempen, biedt dit jaar een exclusief Kerstshopping Arrangement aan.

Magisch winkelen
In de kerstmaand is het bijna magisch winkelen in Maasmechelen Village. Naast de schitterende en heerlijk geurende kerstbomen op de gezellige wandelboulevard, biedt dit unieke autovrije winkeldorp vele extra’s. Herontdek de smaak van kerst; niet alleen bij de speciale food pop-ups, maar ook in de unieke kerstboetiek. Wel meer dan 100 luxeboutiques zijn er te vinden, waar je naar hartenlust kunt shoppen en inspiratie opdoen. Ook zijn er diverse kerstevents te bewonderen. Dat alles maakt een bezoek aan het winkeldorp meer dan waard.

Klasse, historie en uitstraling
Het Terhills Hotel staat bekend om klasse, historie en uitstraling. Niet voor niets is het hotel gevestigd op een unieke locatie, namelijk in het voormalige mijngebouw van het Belgische Eisden. Het biedt fantastische kamers, een lounge-en cocktailterras, een Franse tuin en zelfs een binnenterras. Met de gratis shuttle ben je in no-time in het nieuwe Elaisa Wellness, een plek om even op adem te komen. Of breng een bezoek aan het Nationale Park van de Hoge Kempen; de toegangspoort ligt vlakbij het hotel. Naast het shoppen dus mogelijkheden genoeg!

Bij het arrangement hoort een overnachting voor twee personen, een kerstsurprise op de kamer én bij Maasmechelen Village, een uitgebreid luxe ontbijtbuffet, een late check-out (14 uur). En om al in de kerstsferen te komen: bij ontvangst een glas bubbels in de lounge.

Make it a december to remember!

Kijk voor meer informatie voor dit arrangement op:

https://www.terhillshotel.com/arrangementen/kerstromantiek-bij-terhills/

________________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu