Home > Branded content > Endemie en door… maar hoe ontspan jij nu de wereld weer doorraast?

Endemie en door… maar hoe ontspan jij nu de wereld weer doorraast?

Een veelgehoorde uitspraak na de eerste verplichte lockdown was ‘dat het ook wel even lekker was.. zo’n verplichte pauze van ons gehaaste leven’ en dat we niet meer zouden terugkeren naar 100% als dit weer voorbij was. Het einde is in zicht en raad eens…. We geven allemaal weer lekker plankgas, maar niet zonder risico. Want het aantal mensen met overspanningsklachten groeit en juist als het druk is, dan is rust inbouwen geen overbodige luxe. Onthoud gewoon deze quote: The best time to relax is when you don’t have the time for it. Dus blijf juist nu de wereld weer heropend is zoeken naar jouw uit-knop, jouw pauzes oftewel jouw ontspanning. Maar ontspannen, hoe doe je dat eigenlijk?

Mens Sana in Corpore Sano

Ontspanning kun je geestelijk of lichamelijk zoeken. Het is belangrijk dat je voor jezelf nagaat wat ontspannend voor jou is, waar jíj plezier aan beleeft. Zodat je hoofd leeg wordt en je lichaam ontspant. Voor de één is ontspanning meer in de actieve vorm, voor de ander is een goed boek de manier om (passief) te ontspannen. Thermae 2000 boven op de Cauberg in Valkenburg aan de Geul hanteert al sinds de opening in ’89 de basisfilosofie ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’, welke ieder jaar actueler lijkt te worden. Deze lijfspreuk was ook de basis voor het splinternieuwe gebouw Infinitum, waarin naast een panoramasauna met oneindig uitzicht over het Limburgse Heuvelland drie rustruimtes aanwezig zijn. Van actief tot passief rusten, voor iedereen een eigen ontspanmoment.

Om je op weg te helpen in het proces naar ultieme rust, worden er verschillende meditatie-, muziek- en theesessies gedaan. Alles om zowel lichaam als geest te laten ontspannen.

Vaker ontspannen nu de wereld weer doorraast?

Ga naar thermae.nl/shop en boek direct ontspanning voor lichaam en geest.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.