Home > Society > Internationale award voor Kruisherenhotel

Internationale award voor Kruisherenhotel

Het Kruisherenhotel Maastricht heeft een belangrijke internationale hotelaward in de wacht gesleept: de Grand Prix Best Charming Hotel in Europe. De prijs, een van de Villégiature Awards die sinds 2003 worden uitgereikt, viel gisteravond ten deel aan het uit de middeleeuwen daterende kloostercomplex, dat inmiddels alweer jaren dienstdoet als luxueus hotel.

Hoteleigenaar Camille Oostwegel sr. en diens zoon en opvolger Camille Oostwegel jr. kregen de prijs gisteravond uitgereikt tijdens een feestelijke ceremonie in Château de Ferrières, nabij Parijs. Dat gebeurde onder toeziend oog van de Nederlandse ambassadeur in Frankrijk Pieter de Gooijer. Het Kruisherenhotel is tot nu toe het enige Nederlandse hotel dat de prestigieuze prijs gewonnen heeft.

,,Het is mooi om deze gerenommeerde internationale award te winnen voor ons familiebedrijf”, zegt Camille Oostwegel sr. in een reactie. ,,Deze award is een erkenning voor onze teams die dag in en dag uit de hoge verwachtingen van onze gasten waarmaken.”

Kruisherenhotel Maastricht was samen met vijf andere hotels genomineerd. Een deskundige jury van internationale journalisten hebben de locaties van de genomineerden persoonlijk bezocht en Kruisherenhotel Maastricht als winnaar geselecteerd. In totaal werden Oostwegel Collection, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht zeven keer genomineerd in zes categorieën.

De Villégiature Awards worden sinds 2003 uitgereikt aan de beste hotels in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De jury bestaat uit 22 toonaangevende journalisten met vijftien verschillende nationaliteiten die de hotels persoonlijk bezoeken en beoordelen.

______________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu