Home > Society > Nieuwjaarsreceptie Rabobank

Nieuwjaarsreceptie Rabobank

Het wordt dunnetjes wat de nieuwjaarsrecepties betreft, althans in Nederlands Limburg. Waar zijn de grote recepties vanuit het verleden zoals van de Kamer van Koophandel, waarbij het hele Theater aan het Vrijthof gevuld was met toonaangevende ondernemers en bestuurders? Om maar eens eentje te noemen.

Spijtig, want de persoonlijke ontmoeting, bijvoorbeeld in de context van een nieuwjaarsbijeenkomst, is nog altijd van nut en wordt elders in de wereld dan ook nog veelvuldig toegepast. Ideale momenten om te netwerken en daar is niets mis mee.

Gelukkig houdt Rabobank Limburg nog vast aan het concept, en wel met een combinatie van enkele lezingen en voordrachten, en een borrel na afloop.

Ook dat was in het Theater aan het Vrijthof waarbij achtereenvolgens directeur Pascal Vandermeulen, Ester Barendregt (hoofdeconoom Rabobank Nederland) en ‘entertainer’ Arno Folkerts de gasten meenamen in hun voorspellingen voor 2024.

De conclusie was in ieder geval dat er zeker heel wat problemen zijn, maar dat we in Limburg nou niet te veel moeten gaan klagen, want zo slecht doen we het helemaal niet.

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.