Home > Society > Exclusieve ontvangst Chapeau in de Bijenkorf Maastricht

Exclusieve ontvangst Chapeau in de Bijenkorf Maastricht

De presentatie van de nieuwe editie van Chapeau Magazine vond deze keer wel op een héél bijzondere locatie plaats, namelijk in het heringerichte warenhuis de Bijenkorf in Maastricht.

De fraaie winkel in hartje Maastricht deed op de gesloten maandagavond speciaal de deuren open voor een kleine honderd genodigden van Chapeau. Zij hadden het warenhuis als het ware helemaal alleen voor zichzelf. Ze werden door enthousiaste medewerkers van de Bijenkorf rondgeleid over de drie verdiepingen, waar een groot aantal vernieuwingen te zien zijn. En uiteraard is de kerstsfeer volop aanwezig.

Op de tweede verdieping werden de Chapeau-gasten getrakteerd op smakelijke culinaire hapjes en drankjes en was er een heus orkestje voor hippe achtergrondmuziek. Modellen toonden tussendoor nieuwe mode-collecties.

Directeur Esther Paulus van de Bijenkorf Maastricht ontving het eerste nummer van Chapeau uit handen van Daina van Wankum, traffic-manager en video-presentatrice. „Met een dergelijk evenement laten we zien wat we allemaal kunnen. Wij zijn trots om onze kwaliteit te tonen en met de fraaie kersteditie is Chapeau daarin een prima partner.”

Een exemplaar met een strikje er omheen was er ook voor Bas Schoonderwoerd, directeur van de Parkstad Limburg Theaters. Hij vatte zijn interview in de kersteditie van Chapeau samen, met als kern een pleidooi voor een vergaande samenwerking tussen de theaters in Zuid-Limburg, met name op het gebied van programmering. „Op die manier zijn we één stad en staan we veel sterker.”

Getoost werd bovendien op de jarige Bianca Lotz, media-adviseur van Chapeau en op Leontien Mees vanwege haar benoeming tot directeur van Maastricht Marketing.

De kersteditie van Chapeau ligt vanaf donderdag in de winkel en wordt eerder al thuisbezorgd bij de abonnees.

___________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu