Home > Limbourgeois > Lekker Venlo 2.0 trapt af met businessavond

Lekker Venlo 2.0 trapt af met businessavond

Vrijdagavond vond de openingsavond plaats van het culinaire evenement Lekker Venlo. Lekker Venlo 2.0 welteverstaan. Want na een gedwongen onderbreking van twee jaar (lees corona), vond een compleet vernieuwde organisatie het tijd om wat veranderingen door te voeren.

Het beste van de afgelopen tien edities werd mee overgenomen en voorzien van een vernieuwend sausje. Met als doel om terug te gaan naar de kern van het event: kwalitatief eten en drinken en elkaar ontmoeten.

Zo vind je dit weekend, in het Julianapark in Venlo, geen afzonderlijke pop-up restaurants meer, maar live cooking stations, waar alles centraal wordt geregeld door restaurateurs en chefs.

Ook de businessavond op de eerste dag is in een nieuw jasje gestoken. In het vernieuwde concept werden de gerechten uitgeserveerd in acht gangen. Voor het menu werd samengewerkt met diverse chefs, onder wie de sterrenchefs Soenil Bahadoer (Restaurant De Lindehof in Nuenen**) en Ron Blaauw (RON Gastrobar, Amsterdam*) en Wouter Verheijen van Restaurant Cabillaud in Venlo.

Venlo gaat een zonnig en culinair weekend tegemoet.

 

 

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu