Home > Jumping Indoor Maastricht > Ward Vleugels nieuwe voorzitter Jumping Indoor Maastricht

Ward Vleugels nieuwe voorzitter Jumping Indoor Maastricht

Ward Vleugels, oud-topman van parkeerbedrijf Q-Park, is de nieuwe voorzitter van Stichting Jumping Indoor Maastricht (JIM). Hij volgt daarmee Giel Dijk op, die per 25 juli vertrekt na jarenlang een vaste factor te zijn geweest binnen de organisatie van het Maastrichtse paardensportevenement.

Vleugels is sinds mei 2018 als bestuurder betrokken binnen de stichting JIM en heeft sindsdien de functie van penningmeester bekleed. Als voorzitter zal hij de koers die al is ingezet door Giel Dijk verder doorzetten. Daarbij wordt beoogd JIM regionaal, nationaal én internationaal nog beter op de kaart te zetten, zo laat de organisatie weten.

De nu vertrekkende Dijk trad in 2000 toe tot het bestuur van het Maastrichtse paardensportevenement als secretaris-penningmeester. Sinds 2008 was hij voorzitter.

Onder leiding van Giel Dijk heeft Jumping Indoor Maastricht een verdere groei en professionalisering doorgemaakt en staat het jaarlijkse evenement in het MECC te Maastricht internationaal op de kaart als een ‘viersterrenspringconcours’. In de discipline mennen organiseert JIM zelfs een FEI Driving World Cup, waarbij de absolute  wereldtop aanwezig is.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.