Home > Society > Geslaagde openingsavond Jumping Indoor Maastricht

Geslaagde openingsavond Jumping Indoor Maastricht

Na een gedwongen afwezigheid van 2 jaar, vanwege Covid-19, kon het paardenevenement Jumping indoor Maastricht gisteren weer de deuren openen in het MECC Maastricht.  En de eerste avond waren nagenoeg alle plekken rondom de piste zo goed als ingevuld.

Het nieuwe bestuur van Jumping Indoor Maastricht heeft de afgelopen jaren bepaald niet stilgezeten: dankzij de vele inspanningen, ook vanuit de Limburgse paardenwereld, staat deze editie, qua topsport en entertainment, internationaal op een hoog niveau. Dat is onder meer mogelijk door vijftien bedrijven die zich hebben gemeld als ambassadeur en als zodanig de inbreng van de hoofd sponsoren verder uitbreiden.

Dit weekend worden bijna 25.000 bezoekers verwacht in het MECC Maastricht. Er zijn slechts nog een beperkt aantal kaarten te koop via de site van de organisatie.

Onze fotograaf Frits Widdershoven liep gisterenavond door de ambassadeurs en viplounge en maakte bijgevoegde fotoreportage.

Komend weekend is bij L1 TV een uitgebreide terugblik te zien, in het programma Limbourgeois.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.