Home > Jumping Indoor Maastricht > CHIO Aken afgelast voor 2020

CHIO Aken afgelast voor 2020

Het CHIO Aken, het grootste paardensportevenement ter wereld, wordt voor dit jaar helemaal afgelast. Aanvankelijk was besloten om de springwedstrijden die in juli zouden worden gehouden, zouden worden opgeschoven naar de herfst.

Maar bestuursvoorzitter Frank Kemperman heeft vanochtend laten weten dat ook dit gezien de hele coronacrisis niet haalbaar is. „De gezondheid gaat voor en onder de huidige omstandigheden kunnen wij geen topevenement garanderen.”

Jaarlijks komen de beste ruiters en paarden naar Aken en trekt het evenement honderdduizenden bezoekers. Verkochte kaarten worden nu geldig voor de editie 2021, die van 25 juni tot en met 4 juli wordt gehouden.

Over Jumping Indoor Maastricht, waar de Nederlander Kemperman ook sportief directeur van is, zijn nog geen knopen doorgehakt. Dit evenement staat voor het najaar op de agenda in MECC Maastricht.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.