Home > Jumping Indoor Maastricht > Succes voor Jumping Indoor Maastricht

Succes voor Jumping Indoor Maastricht

De organisatie van Jumping Indoor Maastricht kijkt terug op een zeer geslaagde editie 2022. Met aanzienlijk meer toeschouwers, meer prijzengeld en een breder entertainmentprogramma.

„Dit evenement heeft weer de uitstraling die het verdient”, zegt bestuursvoorzitter Ward Vleugels. „Wij hebben er met z’n allen hard aan gewerkt om de kwaliteit op alle fronten te verbeteren. Het is drie dagen lang een echt paardenfestijn geworden, met volle tribunes. Onze inspanningen om de hele Limburgse paardenwereld erbij te betrokken, heeft z’n effect gehad.”

Ook het bedrijfsleven is weer ruimer dan voorheen betrokken bij het paardenevenement in MECC Maastricht. „Daardoor konden we met een ruimere begroting werken. We zijn er nog niet, want we willen echt opklimmen naar een volwaardig 5-sterrenevenement. Daarvoor dient het budget verder te groeien, maar de weg omhoog is ingeslagen.”

Ook het entertainment-programma trok veel volk, onder meer bij de optredens van Sander de Buisonjé en Trijntje Oosterhuis.

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.