Home > Culinair > Reis & Spijs, de Kasteleneditie: Schinvelderhoeve

Reis & Spijs, de Kasteleneditie: Schinvelderhoeve

In het weekend van 4 en 5 juli vindt de eerste Zuid-Limburgse editie van Reis & Spijs plaats. Reis & Spijs is een smakelijke ontdekkingstocht in eigen regio en werd voor de eerste keer georganiseerd tijdens de intelligente lockdown. Met Reis & Spijs wilde organisator Boy Haenen deelnemers hun eigen regio laten (her)ontdekken en konden deelnemende horecapartijen toch nog wat omzet genereren.

Voor de Zuid-Limburgse editie van het evenement zocht Boy Haenen de samenwerking met Chapeau. In het weekend van 4 en 5 juli bezoeken alle deelnemers een vijftal kastelen tussen Limbricht en Valkenburg. Een van die locaties is de Schinvelderhoeve, een met liefde gerenoveerde monumentale carréhoeve.

Deze hoeve is ook wel bekend als Landgoed Huis Heygenhoven, de oudst bekende naamsvermelding van de carréhoeve (1385). De hoeve ligt in Parkstad, tussen Heerlen, Brunssum, Landgraaf en Kerkrade. Maar ook voor de Duitse Selfkant is de regiofunctie van de Schinvelderhoeve onmisbaar.

Schinvelderhoeve is een evenementenlocatie met zeven zalen, die allemaal zijn ingericht voor groepen van tien tot driehonderd mensen. Hier worden zakelijke bijeenkomsten gehouden, maar ook veel bruiloften en andere privéfeesten. De hoeve  beschikt verder over een drietal tuinen.

Wil jij Zuid-Limburg (her)ontdekken en tussendoor genieten van verschillende hapjes? Tickets kosten 34,95 per persoon en zijn te koop via www.reisspijs.nl.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu