Home > Branded content > Boost je ondernemerschap in Belgisch-Limburg

Boost je ondernemerschap in Belgisch-Limburg

VokaKamer van Koophandel Limburg ondersteunt meer dan 3.000 bedrijven en is daarmee het grootste professionele netwerk van Belgisch-Limburg. De ledenorganisatie verenigt ondernemingen, verdedigt hun belangen én versterkt hun kennis. Kortom, een daadkrachtige partner voor bedrijven die in Belgisch- Limburg ondernemen!

Verbinden, versterken en verdedigen 

Hans Similon, directeur Ondernemersrelaties: „Onze dienstverlening is anders dan die van een Kamer van Koophandel in Nederland. Bij ons zijn verbinden, versterken en verdedigen de sleutelwoorden. We brengen onze leden via netwerken en netwerkevenementen met elkaar in contact. We versterken hun kennis en ondersteunen hun professionalisering met een uiteenlopend aanbod. Van opleidingen en peerlearningen infosessies tot inspiratiesessies. Daarnaast verdedigen we hun belangen in de breedste zin van het woord op regionaal, nationaal en Europees niveau. En natuurlijk beantwoorden we alle mogelijke ondernemersvragen die onze leden hebben. Ook Nederlandse bedrijven die in Belgisch-Limburg willen ondernemen, kunnen lid worden en zo van onze diensten gebruikmaken.” 

Uitgebreid online aanbod voor jou en je medewerkers

Lid worden van Voka – Kamer van Koophandel Limburg doe je als onderneming. „Dat betekent dat al je medewerkers bij ons terechtkunnen en bijvoorbeeld mogen deelnemen aan netwerken of opleidingen. We laten ons ook niet tegenhouden door de coronasituatie. We hebben een online kameracademie en kozen met onze webinars, onze digitale ontbijtsessies en ons uitgebreide online opleidingsaanbod al vroeg in de crisis voor de digitale snelweg. We waren de eerste organisatie met een corona-spoc!” 

Jouw onderneming in de kijker

Het magazine Bedrijvig Limburg tot slot geeft ondernemingen de kans om zichzelf in de kijker te plaatsen. „Dankzij ons online- en offlinemagazine Bedrijvig Limburg verhogen we de visibiliteit van onze leden en geven we hun de mogelijkheid om heel eenvoudig de vinger aan de pols te houden van ondernemend Belgisch-Limburg.” 

Voka – KvK Limburg – voka.be

Bedrijvig Limburg – voka.be

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu