Home > André Rieu > André Rieu’s Choice

André Rieu’s Choice

André Rieu bracht voor het kiezen van zijn favoriete koffie en thee een bezoekje aan de ambachtelijke koffiebranderij Maison Blanche Dael.

Gedurende de maand juli trekken de concerten van Rieu duizenden bezoekers naar Maastricht. Rieu wil de vele bezoekers de bijzondere plekken en producten van Maastricht laten zien, waaronder de koffie en thee van Blanche Dael.

André Rieu’s Choice

Rieu’s favoriete koffie is de Kenya AAA top Kamwangi. Deze single estate koffie wordt op zeer kleine schaal gebrand en is een zeer complexe en fruitige koffie, die geldt als een van de allerbeste koffiebonen uit Kenia.

Cu Kenya Aa Kamwangi 250Gms

De  keuze voor Rieu’s favoriete thee is gevallen op Ceylon OP. Voor Rieu een herkenbare zwarte thee die hem aan vroeger doet denken. Beide producten zijn gedurende de maand juli te verkrijgen bij Blanche Dael Maastricht.

Andre Rieu Pakket 3SmallAndre Rieu Pakket 1 Small

De koffiebonen van Blanche Dael worden op kleine schaal gebrand en vervolgens gekeurd. Al sinds 1878 ligt Blanche Dael in de Wolfstraat Maastricht. Op deze locatie, waar koffie en thee wordt verhandeld, is een ruimte ingericht als koffielab en proeflokaal. Het zogenaamde atelier is een van de verborgen parels van Maastricht, hier worden enkel de meest hoogwaardige koffiebonen gebrand.

Foto’s: Blanche Dael

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu