Home > Society > Zonnige tweede editie Chapeau Invitational Golf Tournament

Zonnige tweede editie Chapeau Invitational Golf Tournament

Dinsdag vond de tweede editie plaats van het Chapeau Invitational Golf Tournament. Deze vond, net zoals de eerste editie in 2019, plaats bij de Koninklijke Limburg Golfclub in Houthalen. In 2020  was er geen toernooi vanwege Covid-19. Zestig ondernemers en managers verzamelden zich dinsdag in de vroege ochtend op het prachtige golfcomplex in Belgisch Limburg. Tijdens de ontvangst met koffie en vlaai kwam de regen nog met bakken uit de lucht. Maar bij het inslaan op de driving range bleken de weergoden het toernooi opeens gunstig gezind. Zodat de 18 holes droog konden worden afgewerkt.

Langs het parcours konden de deelnemers genieten van diverse culinaire versnaperingen. Zo bood partner Bentley een glaasje champagne in combinatie met macarons aan. Bij de stand van partner AIX wachtte de deelnemers een Nebuchadnezar (15 liter) rosé als begeleider van een door Oostwegel Collection aangeboden versnapering. Tijdens de borrel op het terras van de golfbaan kregen de deelnemers, in de stralende zon, uitgebreid de kans om met elkaar van gedachten te wisselen.

Tegen het einde van de middag verplaatste het gezelschap zich naar Château St Gerlach voor een uitgebreide barbecue, waar ook de prijsuitreiking plaatsvond. Hoewel meedoen en netwerken voor de meesten toch wel belangrijker was dan de prijzen, was de magnum fles AIX-rosé die iedereen mee naar huis krijg voor alle deelnemers een welkome verrassing.

Het golftoernooi is een samenwerking van Oostwegel Collection, Veza Vastgoed en Chapeau Magazine, en werd mede mogelijk gemaakt door: Tijs en Cyril Makelaardij, Bentley Maastricht, Moyo, Paulissen advocaten, Valid ICT, Spreksels advocaten en AIX.

Fotoverslag toernooi: Olga van de Borren
Fotoverslag BBQ en prijsuitreiking: Frits Widdershoven

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistieken, marketing cookies accepteren.
hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu