Home > Kunst en Cultuur > WIN kaartjes voor exclusieve voorpremière Le pot-au-feu vol gastronomie en romantiek

WIN kaartjes voor exclusieve voorpremière Le pot-au-feu vol gastronomie en romantiek

Chapeau geeft 5 x 2 vrijkaarten weg voor de exclusieve voorpremière op maandag 4 december in Lumière in Maastricht van de film Le pot-au-feu, een film voor gastronomie én romantiek. Een ode aan de klassieke Franse keuken, met hoofdrollen van Juliette Binoche en Benoît Magimel.

Een Frans kasteel, 1885. Chef-kok Dodin Bouffant en zijn trouwe rechterhand Eugenie bereiden zonder veel woorden de ene na de andere verrukkelijke maaltijd die doet watertanden. Intussen sluimert tussen beiden een gevoelige histoire d’amour.

Meer heeft de Frans-Vietnamese regisseur Tran Anh Hung (The Scent of Green Papaya) niet nodig om ons op het puntje van de stoel te houden. Voor Le pot-au-feu werd hij bijgestaan door topchefs Pierre Gagnaire en Michel Nave. Het resulteerde in een ware demonstratie van Franse kookkunst, met veel aandacht voor de puurheid van ingrediënten, maar vooral voor de manier waarop de liefde voor goed eten mensen dichter bij elkaar kan brengen.

Le pot-au-feu won de regieprijs op het filmfestival van Cannes en mag komend jaar Frankrijk vertegenwoordigen bij de Oscars.

De gasten worden 4 december in Lumière ontvangen met een welkomstdrankje vanaf 19 uur. Om 19.30 uur volgt een inleiding door hoofdredacteur Mark Vluggen van Lumière. De film begint om 19.40 uur.

Kansmaken op twee vrijkaartjes en ontvangst met bubbels? Vul dan onderstaand formulier voor 27 november 2023. De winnaars krijgen 27 november bericht.

Winactie gesloten, winnaars ontvangen op 27 november bericht.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.