Home > Kunst en Cultuur > Blanche Dael schenkt Maastrichtse koffiecultuur tijdens Parkbios Vaes

Blanche Dael schenkt Maastrichtse koffiecultuur tijdens Parkbios Vaes

Het nieuwe openlucht filmevenement Parkbios Vaes, dat vanaf maandag 15 mei plaatsvindt bij Vaeshartelt, krijgt er met Maison Blanche Dael een gedroomde partner bij. De Maastrichtse onderneming breidt de samenwerking met de buitenplaats uit naar het evenement. Medewerkers van het familiebedrijf serveren tijdens het filmfestival warme dranken uit eigen koffiebranderij en theepakkerij.

Bezoekers van het nieuwe Parkbios Vaes genieten tussen 15 en 20 mei op het landgoed van Vaeshartelt van klassiekers en kaskrakers op het grote, witte doek in de buitenlucht. Met een speciale hoofdtelefoon (bekend van silent disco) kan optimaal worden genoten van de geluidskwaliteit zonder dat de rust van de omgeving wordt verstoord. Het evenement is een initiatief van ImpactHunters in samenwerking met Vaeshartelt. Blanche Dael sloot onlangs
aan als partner.

Rachelle Beugels, marketingmanager bij Blanche Dael, ziet de samenwerking als iets vanzelfsprekends. „Met Vaeshartelt delen wij een historie. Allebeid ondernemen we in monumentale gebouwen die ooit toebehoorden aan Petrus Regout. Wij juichen het innovatieve karakter van een ‘stille’ openluchtbioscoop toe. Zeker op zo’n prachtige locatie aan de rand van Maastricht.’’

Weert 9, Maastricht (NL) – parkbiosvaes.nl

Parkbios Vaes

Voor bezoekers van Parkbios Vaes betekent dat tijdens de filmervaring kan worden genoten van lokale lekkernijen. De beroemde pinda’s van Blanche Dael worden op een steenworp afstand van het festivalterrein vers gebrand. Het hele ‘oeuvre’ aan theesmaken en koffiesoorten – van ‘regulier’ tot cappuccino – wordt geschonken.

Luc Herberichs van ImpactHunters ziet in Blanche Dael een perfecte partner. „Met deze lokale samenwerking zoeken we nog verder de connectie op met de stad en haar inwoners. Dit soort partnerships zorgt er hopelijk voor dat we met Parkbios Vaes een vast plekje in de Maastrichtse evenementenkalender kunnen veroveren.”

Kaarten voor deze speciale avond reserveer je voor het reguliere tarief van 14,95 euro per persoon. Kijk op parkbiosvaes.nl voor alle informatie.

Wil jij dit voorjaar ook naar Parkbios Vaes? Meld je nu aan voor de wekelijkse
nieuwsbrief van Chapeau en maak eind deze week exclusief kans op 2 x 2 kaartjes voor E.T. the Extra-Terrestrial op donderdag 15 mei of 2 x 2 kaartjes voor Oppenheimer op 16 mei.

Weert 9, Maastricht (NL) – parkbiosvaes.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.