Home > Kunst en Cultuur > Oostwegel Collection presenteert Engelstalig huismagazine

Oostwegel Collection presenteert Engelstalig huismagazine

 Een Engelstalig magazine om de vele gasten die vanuit de hele wereld naar Limburg komen te verassen met verhalen over de ongekende hoeveelheid aan mogelijkheden en bezienswaardigheden die de provincie Limburg te bieden heeft. Dat is de gedachte achter Collection, het nieuwe huismagazine van Oostwegel Collection. De eerste editie van het blad wordt deze week gepresenteerd.

,,Collection verrast en verleidt”, aldus de makers van het magazine, waaraan ook ‘een creatief gedreven’ redactioneel onlineplatform is gekoppeld. Het blad, dat een glossy uitstraling heeft, neemt de lezer mee in een wereld van authentieke luxe, ontspanning en genot. ,,Collection ’22 nodigt uit om te genieten van het moment en het prachtige Zuid-Limburgse landschap. En niet te vergeten, de geluiden en de smaken.”

Het magazine is ook bedoeld om de lezer vertrouwd te maken met de verscheidenheid binnen de vier verschillende ‘huizen’ van Oostwegel Collection. ,,De lezer leert de medewerkers in de verschillende huizen kennen en ontdekt de eigenheid van ieder huis. Van de maaltijd op het bord tot de bloemen in de tuinen”, aldus de hotelcollectie in een toelichting op het verschijnen van het eerste nummer.

Daarin zijn artikelen over uiteenlopende onderwerpen terug te vinden. Zo komen de verhalen van Oostwegel Collection en de lokale en nationale talenten die er werken aan bod. ,,We zijn zeer enthousiast over de lancering van Collection voor onze huizen. Deze mijlpaal staat symbool voor ons rijke nalatenschap en de blik op een zonnige toekomst. Het markeert een volgende stap in onze langetermijnstrategie in de ontwikkeling van onze merkbeleving”, zegt Meredith Stark-Oostwegel, directeur marketing en merkbeleving van Oostwegel Collection.

Collection verschijnt één keer per jaar. De eerste editie heeft een oplage van 25.000 exemplaren. Het is te verkrijgen in alle huizen van Oostwegel Collection. In de eerste uitgave staan onder andere interviews met Francesco Veenstra (Rijksbouwmeester), lokale designers zoals Valentin Loellmann, Camille’s verslag van een gastronomische inspiratiereis en een column van Humberto Tan.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu