Home > Huis te koop > Huis te koop: Volledig te moderniseren karakteristiek herenhuis

Huis te koop: Volledig te moderniseren karakteristiek herenhuis

Volledig te moderniseren, halfvrijstaand, karakteristiek herenhuis voorzien van woonkamer, keuken, 5 slaapkamers, badkamer en een kleine patiotuin, de woning is gelegen in de geliefde wijk Sint Pieter en biedt veel mogelijkheden.

Indeling
Souterrain:
Twee ruime kelderruimtes resp. 19m² en 14m². De kelder heeft geen stahoogte.

Begane grond:
Entree, hal met de meterkast. Woonkamer verdeeld over een zitkamer en een eetkamer, beide 17m² groot. Middels een tussenportaal is er toegang naar de keuken en de patiotuin. De keuken is 9m² en heeft een eenvoudig keukenblok met een spoelbak. Vanuit de keuken is er toegang naar het toilet.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer 1 (23m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 (17m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 3 en de badkamer zijn ook aan de achterzijde van de woning gelegen. De badkamer is voorzien van een douche. Slaapkamer 3 is voorzien van een vaste wastafel met geiser. Deze 3e kamer kan middels een kleine aanpassing worden gesplitst in een ruimere badkamer en inloopkast.

Tweede verdieping:
Overloop, slaapkamer 4 is 24m² en is aan de voorzijde van de woning gelegen. Slaapkamer 5 is 18m² en biedt middels een trap toegang naar de vide. Deze kamer is altijd in gebruik geweest als zolderkamer.

Ga voor meer informatie over deze woning naar de website van Pooters Makelaardij!

_____________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu