Home > Culinair > Terhills Resort vanaf begin juni uitgebreid met grote beachclub

Terhills Resort vanaf begin juni uitgebreid met grote beachclub

Terhills Resort, het binnenkort te openen vakantiepark nabij Maasmechelen en onderdeel van Center Parks, maakt zich op voor een warme zomer. Begin juni opent op het park Terland Restaurant & Beach, een heuse beachclub annex restaurant, zowel de deuren als een enorm terras.

De nieuwe, eigentijdse horecavoorziening is ontwikkeld door de Hasseltse bedrijven Creneau International (interieurontwerp en branding) en C-group (horecaconcepten). Zij waren vorig jaar de drijvende krachten achter Maison Mathis en Trentanove, een combinatie van Belgisch eethuis en een eigentijds Italiaan in het nieuwe hippe Quartier Bleu in Hasselt, die via een trap en een lift met elkaar verbonden zijn.

Terland Restaurant & Beach komt opnieuw voort uit een kruisbestuiving tussen beide bedrijven. Dit keer dus in de vorm van Terland: een restaurant, beachclub, shop en restaurant ineen. In eerste instantie creëerde Creneau slechts het interieurontwerp en de branding voor het nieuwe concept in Terhills. Maar later de Belgisch-Limburgse investeringsmaatschappij LRM, eigenaar van Terhills Resort, op zoek ging naar een uitbater voor het concept, stelden Bart Canini en Werner Vanherle van Creneau zich kandidaat. Dit deden ze  samen met hun partner en horecaondernemer Dimitri Beckers (bekend van onder meer The Century, HasHotel en Het Cordaat).

 

Bart Canini beschouwt het gloednieuwe horecaconcept Terland als een grote uitdaging in een tijd waarin de horeca het erg moeilijk heeft. ,,Toch moeten we positief naar de toekomst kijken want er zijn gelukkig ook kansen. Zo geloven we heel erg in de ontwikkeling van Terhills. Het is een bijzonder mooie locatie met een uitzonderlijk aanbod aan leisure en hospitality. Het zal wellicht de leukste trekpleister van Limburg worden.”

De ambities van Terland Restaurant & Beach zijn erg groot. Canini realiseert zich dan ook dat de opstart niet gemakkelijk zal zijn. ,,Maar samen met onze partners van C-group hebben we er het volste vertrouwen in. Onze samenwerking was een jaar eerder al succesvol met Maison Mathis en Trentanove.”

 

Terland Restaurant & Beach is dagelijks geopend voor dagjestoeristen, mensen uit de buurt en gasten van het Terhills Resort. ,,Behalve een hapje eten met het mooiste zicht van Limburg, bieden we ook picknickboxen aan”, zegt Dimitri Beckers. ,,Zo kun je het Nationaal Park op een culinaire manier te voet of met de fiets ontdekken.”

 

Terland is gelegen in Terhills Resort, een premium vakantieoord met 250 luxueuze vakantiewoningen. Binnen zijn 330 zitplaatsen, op het terras eenzelfde aantal. Verder is er ook een aparte ruimte voor evenementen die gehuurd kan worden voor communie- en lentefeesten, verjaardagsfeestjes, workshops, bedrijfsevents en teambuildings. Het Beach House heeft een indoor capaciteit van een vijftig zitplaatsen en kan buiten het zomerseizoen ook privé worden afgehuurd.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!