Home > Culinair > Tour d’Au Four

Tour d’Au Four

Zaterdag 13 en zondag 14 juni: Tour d’Au Four

 

Keuken-, badkamer- en wellness-specialist Au Four uit Hoensbroek organiseert in het weekend van 13 en 14 juni Tour d’Au Four. In het kader van haar 10-jarig bestaan worden die dagen in de luxueuze showroom demonstraties en workshops gegevens door tal van leveranciers. Een ideale gelegenheid om inspiratie op te doen voor iedereen die op zoek is naar de laatste trends op het gebied van keukens, badkamers, apparatuur, verlichting en nog veel meer. 

 

“Tal van leveranciers en ondernemers uit de omgeving hebben we gevraagd zichzelf te komen presenteren in onze showroom. Tour d’Au Four belooft een unieke totaalbeleving te worden. We gaan laten zien hoe ongelofelijk veel er vandaag mogelijk is op woongebied. Zelfs klanten die wel wat gewend zijn zullen versteld staan”, vertelt directeur/eigenaar Paul Creemers. Eind vorig jaar nam hij het roer over bij Au Four. Met Tour d’Au Four wil hij laten zien wat deze bijzondere speciaalzaak in zijn mars heeft.

Genoeg te kijken, keuren en winnen
Tijdens Tour d’Au Four kunnen bezoekers kennismaken met tal van exclusieve noviteiten op woongebied. Zo geeft Miele stoomoven demonstraties, toont Bora zijn bladafzuigsystemen, laat Muzet zien wat je met led-verlichting kunt doen, verrast Frank Bax met zijn exclusieve spiegels en achterwanden en Van der Veer met decoratief stucwerk. Bovendien geeft Sauter Wijnen een wijnproeverij. Tenslotte maken bezoekers zowel zaterdag als zondag kans op een exclusief wijnpakket, een compleet interieuradvies en een luxe dinercheque.

Als altijd: deskundig advies op maat
Uiteraard zijn tijdens Tour d’Au Four ook de binnenhuisarchitecten en keukenadviseurs van Au Four aanwezig om klanten te voorzien van een deskundig advies. Vol passie, liefde en creativiteit. Elk advies stemmen ze tot in het kleinste detail af op de wensen van de klant. Daarbij is van alles mogelijk. Van bijpassende wandafwerking tot een compleet verlichtingsplan. Van een ingebouwd aquarium tot een luxe haard. Au Four is van alle markten thuis.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.