Home > Kunst en Cultuur > Marres presenteert: The Relativity of Matter van Levi van Veluw.

Marres presenteert: The Relativity of Matter van Levi van Veluw.

Vanaf 4 oktober tot en met 29 november is de tentoonstelling The Relativity of Matter van  publiekfavoriet Levi van Veluw te bewonderen in het Maastrichtse Huis voor Hedendaagse Cultuur, Marres.

Kunstenaar Levi van Veluw heeft eerder al succes behaald met zijn vorige tentoonstellingen. Onder andere De Winter Anti Depressie Show (over stimuli en depressie) en Undertones (klankinstallaties in ondergronds Maastrichts erfgoed) vielen goed in de smaak  bij het publiek. Dit jaar besloot de kunstenaar zich te richten op concepten als angst, controleverlies en eenzaamheid.

De bezoekers kunnen een 350 vierkante meter allesomvattende installatie bezichtigen. Zodra de deuren sluiten, komt de bezoeker in donkere, vreemde  gangen. De bedoeling is dat de bezoeker op verschillende manieren zintuiglijk geprikkeld wordt. De tentoonstelling wordt gefinancierd door onder andere Fonds 21 en het Mondriaan Fonds.

Voor het bezichtigen van de tentoonstelling is het een voorwaarde om op voorhand te reserveren op www.marres.org/booking. Meer informatie kunt u vinden op de sites www.marres.org en www.levivanveluw.com

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.