Home > Culinair > ‘Secret Garden’ van l’Auberge de Neercanne geeft zijn geheimen prijs

‘Secret Garden’ van l’Auberge de Neercanne geeft zijn geheimen prijs

De eerstkomende edities (27 augustus en 3 en 10 september) waren in een mum van tijd volgeboekt, maar het nu al succesvolle nieuwe dinerconcept ‘De Secret Garden van l’Auberge de Neercanne’, krijgt in het najaar een vervolg. Dat heeft Château Neercanne, dat behalve een luxe-restaurant en een wat laagdrempeliger ‘bistrot’ dus ook een ‘geheime tuin’ blijkt te omvatten, laten weten.

‘De Secret Garden van l’Auberge de Neercanne’ maakt als nieuwe dinerserie deel uit van het vernieuwde aanbod dat Oostwegel Collection met ingang van dit jaar heeft geïntroduceerd. Een ruimschoots gebruik van allerlei ingrediënten ‘van dichtbij’, bijvoorbeeld eigen groenten- en kruidentuinen, eigen bijenkasten, eigen kippen en binnenkort ook eigen wijngaarden, staat daarin centraal. Voor producten en ingrediënten die niet uit ‘eigen huis of tuin’ komen, wordt zoveel mogelijk samengewerkt met lokale producenten.

Het team van l’Auberge is op dit moment druk in de weer met het verzorgen en oogsten van zomerse groenten, fruit en kruiden uit de eigen ‘geheime tuin’. Deze tuin, die inmiddels ook officieel de naam ‘Secret Garden’ heeft gekregen, staat centraal tijdens een aantal thema-avonden. Tijdens deze avonden, die om 17.30 uur beginnen, bereidt Raymond Remmen, chef de cuisine van l’Auberge, een viergangendiner dat gebaseerd is op een recente oogst. Voor zij aan tafel gaan krijgen gasten een rondleiding en een proeverij van diverse zelfgekweekte tomaten en andere soorten groente en fruit, en komen ze alles te weten over de filosofie achter de serie.

Zoals gezegd: de komende donderdagavonden zitten vol. Zodra er concreet zicht is op een vervolg, melden wij dat uiteraard als eerste.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu