Home > Culinair > Reis & Spijs, de Kasteleneditie: Buitenplaats Vaeshartelt

Reis & Spijs, de Kasteleneditie: Buitenplaats Vaeshartelt

In het weekend van 4 en 5 juli vindt de eerste Zuid-Limburgse editie van Reis & Spijs plaats. Reis & Spijs is een smakelijke ontdekkingstocht in eigen regio. De tour werd voor de eerste keer georganiseerd tijdens de intelligente lockdown. Met Reis & Spijs wilde organisator Boy Haenen deelnemers hun eigen regio laten (her)ontdekken. Deelnemende horecapartijen konden zo toch nog wat omzet genereren.

Voor de Zuid-Limburgse editie van het evenement heeft Boy Haenen de samenwerking gezocht met Chapeau. In het weekend van 4 en 5 juli bezoeken alle deelnemers een vijftal kastelen tussen Limbricht en Valkenburg. Een van die kastelen is Buitenplaats Vaeshartelt, een sfeervolle plek in een natuurrijke omgeving vlak buiten het centrum van Maastricht.

Hier ervaar je een mix tussen historie en modern. Je geniet er zowel binnen – in één van de vier horecagelegenheden – als buiten in het prachtige 23 hectare grote park. Op deze natuurrijke en toegankelijke plek vind je de ruimte om te ontmoeten, te eten, te genieten, te slapen, te werken, te beleven en nog veel meer. De veelzijdigheid in zowel het aanbod als de prijs zorgt ervoor dat er bij Vaeshartelt voor ieder wat wils is. Of dit nou om een hotelovernachting, vergadering, diner of een relaxte picknick in het park gaat. Vaeshartelt heeft de ruimte en deelt deze graag.

Wil jij Zuid-Limburg (her)ontdekken en tussendoor genieten van verschillende hapjes? Deelname kost 34,95 euro per persoon. Kaarten zijn te koop via www.reisspijs.nl.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.