Home > Business > Volvodealer Henk Scholten neemt Auto Kallen in Geleen over

Volvodealer Henk Scholten neemt Auto Kallen in Geleen over

Volvodealer Henk Scholten, met vestigingen in Arnhem, Nijmegen, Ede, Culemborg en Tiel, neemt per 1 mei 2024 Auto Kallen in Geleen over. De toevoeging vormt voor Henk Scholten een belangrijke uitbreiding van het verzorgingsgebied. Voormalig eigenaar Berry Kallen blijft in de toekomst betrokken bij de bedrijfsleiding van de Volvo dealer in Geleen.

Berry Kallen laat weten zijn familiebedrijf met een goed gevoel over te dragen. „Voor de lange termijn is het voor ons in alle opzichten de beste keuze om aan te sluiten bij een grotere Volvodealer. Ik heb daarbij het volste vertrouwen in Harald Scholten, die ik al enkele decennia ken.’’Volgens Harald Scholten, directeur van Volvodealer Henk Scholten, past de overname in de groeistrategie van zijn bedrijf. ,,De complexiteit van het voeren van een dealerbedrijf is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Ik vind het knap hoe Auto Kallen met een relatief kleine organisatie invulling heeft gegeven aan deze ontwikkelingen.’’ Net zoals Berry Kallen betrokken blijft bij het familiebedrijf, blijft ook de rest van het vertrouwde Auto Kallen-team. Beide familiebedrijven zijn zeer verheugd met deze overeenkomst. Ze zien hun samenwerking voor de toekomst met veel vertrouwen tegemoet, zo laten ze weten.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.