Home > Business > Boels Rental

Boels Rental

Het evenementenseizoen is in volle gang. Festivals, concerten, eetfestijnen, broonk, dorpsfeesten; het bruist in Limburg. En dus is het alle hens aan dek bij Boels Rental, verhuurder van toiletten, douches, keukens, meubilair, en nog honderden onmisbare producten voor een geslaagd event. „We zijn vaak onzichtbaar en tegelijk onmisbaar.”

„Wij zijn jaarlijks de spin in het web bij honderden evenementen, festivals en feesten,” zegt Marnix Wijers, businessdirector bij Boels Rental. „Zo ook bij grote Limburgse evenementen zoals Pinkpop, Preuvenemint en Lekker Venlo. Ons doel is het compleet ontzorgen van de opdrachtgever. Het is zíjn evenement, wij werken veelal achter de schermen, in de coulissen, zorgen dat alles vlekkeloos verloopt op de terreinen waarvoor wij zijn ingehuurd. Als partner van de evenementenorganisatie bereiden wij alle disciplines van onze dienstverlening voor en toch heeft de opdrachtgever maar te maken met slechts één aanspreekpunt. Die regelt alles.” 

Duurzaam 

Een dienende rol, maar wel een belangrijke. “We verzorgen bijvoorbeeld naast het leveren van toiletten, ook voor de permanente schoonmaak tijdens het evenement”, zegt Guido Deckers, international eventmanager. “Bij Pinkpop hebben we vorig jaar voor het eerst bij wijze van proef eco-toiletten ingezet die veel minder water gebruiken en daardoor minder belastend zijn voor het milieu. Dit was zo succesvol dat we dit jaar partner zijn geworden voor al het sanitair. Dus ook de douche-units voor artiesten en medewerkers. Organisatoren van festivals zijn zeer bezig met duurzaamheid, als partner denken we mee.” 

 

Investeren

En meer dan dat, vult Marnix Wijers aan. „Wij investeren in kwaliteit en innovatieve dienstverlening. Neem de stroomvoorziening tijdens een festival. Op veel feestlocaties is die onvoldoende aanwezig. Dan gaat het om kennis en expertise op het gebied van tijdelijke elektriciteitsvoorziening. Van oudsher leverde Boels al aggregaten, nu worden we ingeschakeld vanaf het ontwerp van stroomverdelingen tot en met de opbouw. En dat doen we op de grootste podia van Europa. Daarvoor is vorig jaar een specialist op dit terrein overgenomen. Wij garanderen elektriciteit voor de volle honderd procent.” Behalve de sanitaire units levert Boels Events VIP-ruimtes, mobiele units, keukens, lichtmasten, omheining en nog tientallen producten en diensten. „We hebben een aparte afdeling die de coördinatie verzorgt en alles aan elkaar knoopt: Boels Events,” zegt Guido Deckers. „Het is niet alleen een kwestie van materialen leveren, dat kunnen er meer. Het gaat ook en vooral om ervaring, uitgekiende logistiek en service. De klant heeft één aanspreekpunt, een projectleider die alles regelt en op alles aanspreekbaar is. Onze mensen zijn voortdurend op het terrein aanwezig om in te grijpen bij storingen of problemen. Natuurlijk gaat er wel eens wat mis, maar als het goed is merkt de bezoeker daar niets van. Onze mensen zijn ervaren, gewend om te improviseren.” 

 

WWW.BOELS.COM

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.