Home > Branded content > Voor ieder wat wils, bij Terhills

Voor ieder wat wils, bij Terhills

Auteur: Runak Sharaf

De temperaturen dalen weer richting het vriespunt en de bomen kleuren in de prachtigste tinten; een typisch geval herfst. Waar de één er liever op uit trekt voor een wandeling in de natuur, zoekt iemand anders het liever binnen op, in de sauna of in een shoppingscenter. Het Terhills Hotel is een luxehotel in Maasmechelen en ligt op een unieke locatie met zowel natuur, winkelvertier én wellness op steenworp afstand. Een ideale plek dus om er even helemaal tussenuit te zijn. En het mooie is, dat er nu een exclusief arrangement is in samenwerking met Elaisa Energetic Wellness.

Terhills biedt klasse
Luxe, klasse, historie en schoonheid; dat zijn oprechte woorden om Terhills Hotel aan te duiden. Het imposante gebouw siert als een baken van het industriële mijnverleden boven het landschap uit.  Het hotel met zijn weelderige tuin is stijlvol aangevuld met unieke details uit de historie. Met de gratis shuttle bereik je het Elaisa Energetic Wellness binnen 5 minuten. Een gloednieuwe parel op het terrein van Terhills, waar je in een compleet andere wereld van energie en ontspanning terechtkomt. Het wellnesscentrum biedt een zeer complete verscheidenheid aan sauna’s en baden, elk met een eigen thema én een specifiek helende kracht. Zo is er het Kneippbad, dat een intense gewaarwording geeft aan je senses. Of kom tot rust in de Temazcal, een speciale sauna die in Midden-Amerika van oudsher wordt gebruikt als genezend ritueel om het lichaam te reinigen. Ook het gebouw van Elaisa Wellness is bijzonder: het heeft een minimalistisch design en lijkt daarmee bijna over te vloeien in het prachtige natuurgebied van Terhills.

Bijzondere microklimaten
Vlakbij het Terhills Hotel ligt de hoofdtoegangspoort naar het enige Nationale Park van België: de Hoge Kempen met zijn heuvels, gecreëerd door de ophoping van overtollige grond van de vroegere steenkoolontginning. Het is een plek waar je naar hartenlust een herfstwandeling kunt maken (heel veel wandelroutes beschikbaar), met uitzicht op over het prachtige landschap met haar bijzondere microklimaat en flora en fauna.

Bij het arrangement hoort een overnachting in een comfort hotelkamer, een dagentree voor de Elaise Energetic Wellness, een uitgebreid ontbijtbuffet en uiteraard mag ontvangst met bubbels niet ontbreken.  Let dreams come true!

Kijk voor meer informatie voor dit arrangement op:

https://www.terhillshotel.com/arrangementen/elaisa-wellness-discovery/

___________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu