Home > André Rieu > Win twee x twee kaartjes voor André Rieu op het Vrijthof

Win twee x twee kaartjes voor André Rieu op het Vrijthof

Eten, drinken en walsen op het terras van de Groote Sociëteit.
In de zomer van 2023 strijkt Rieu voor het zeventiende jaar neer op het Vrijthof in Maastricht. Onder muzikale begeleiding van zijn Johann Strauss Orkest zal hij opnieuw drie weekenden lang fans uit alle hoeken van de wereld een onvergetelijke avond bezorgen. Hier wordt genoten, geluisterd, gefluisterd en aan het einde van de avond vooral veel gewalst. En daar kun jij dit jaar bij zijn!

In samenwerking met De Groote Sociëteit, uitgebaat door de Event Management Group (EMG), mag Chapeau namelijk twee x twee terrasarrangementen inclusief 50 euro drinkbudget (per koppel) voor een van de Vrijthofconcerten weggeven! Zo’n terrasarrangement is dé manier om de magische sfeer van een avondje Rieu optimaal te beleven: eerst genieten van een heerlijk driegangendiner op het Vrijthof, daarna vanaf je terrasstoel het hele concert meemaken. En laat het terras van de Groote Sociëteit nu net beschikken over een spectaculair uitzicht op het podium én voldoende ruimte om te walsen.

Winnen? Wil jij kans maken op twee kaartjes voor het Vrijthofconcert van André Rieu op 6, 13 of 20 juli? Stuur uiterlijk 15 juni 2023 een mail naar marketing@chapeaumagazine.com met jouw naam, voorkeursdatum en adresgegevens om kans te maken. De winnaar krijgt op 20 juni bericht. Wenst u niet te wachten op de uitslag van de wedstrijd, en er zeker van zijn om een mooie avond te beleven met partner of vrienden? Reserveer dan nu je kaarten via www.degrootesocieteit.com

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.