Home > Business > Event Management Group nieuwe exploitant Groote Sociëteit

Event Management Group nieuwe exploitant Groote Sociëteit

De Event Management Group (EMG), van ondernemer Danny Keppels, neemt per 1 april de exploitatie over van de Stichting beheer Groote Sociëteit in Maastricht. Deze statige evenementenlocatie ligt in het hart van de stad, aan het Vrijthof. EMG nam eerder dit jaar al de Stadbroekermolen in Sittard over.

De Groote Sociëteit beschikt over drie unieke zalen met een eigen charme en exclusiviteit. Op de begane grond bevindt zich de balzaal met uitzicht op het Vrijthof. Bij de balzaal ligt ook de klassieke bar. Op de eerste verdieping is de Beyer-zaal bijzonder geschikt voor kleine presentaties of vergaderingen

„Deze locatie is een zeer mooie aanvulling voor EMG en zeker als tweede locatie in Maastricht. We kunnen onze opdrachtgevers hierdoor nog beter bedienen”, zegt Michelle Vrancken van EMG. De locatie biedt heel veel mogelijkheden voor diverse events: van feesten, borrels en recepties tot lezingen, presentaties en teambuilding. Ook tijdens de concerten van André Rieu zullen wij natuurlijk arrangementen aanbieden.”

President Groote Sociëteit en d’Eglantier, Ben Bormans, is enthousiast over de aanstaande samenwerking: „Wij zijn zeer blij met deze nieuwe stap voor de Groote Societeit. We verwachten dat de ervaring en kennis die EMG meeneemt, onze locatie een enorme boost gaat geven. En zijn er van verzekerd dat partijen en ontvangsten op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd, de locatie waardig.’’

Danny Keppels vult nog aan: ,,Net zoals de uitbating in Sittard, zal ook de uitbating van de Groote Societeit in een samenwerkingsverband gebeuren. Zodat we alle kennis en kunde in huis hebben, om een kwalitatief totaalconcept aan te bieden, op deze prachtige locatie. Hierover later meer.”

EMG exploiteert unieke evenementenlocaties. De groep bestaat uit Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn, Rebelle Maastricht, en de Stadbroekermolen in Sittard.

Foto: van links naar rechts: Bill Kuiper – Stichting bestuur Groote Sociëteit, Danny Keppels – Event Management Group, Edmond Koekkelkoren – Stichting bestuur Groote Sociëteit, Michelle Vrancken – Event Management Group, Ben Bormans – President Groote Sociëteit en d’Eglantier

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!