Home > TEFAF > Eigen TEFAF–stand voor Chapeau/Maastricht Region

Eigen TEFAF–stand voor Chapeau/Maastricht Region

Zoals inmiddels meer dan vijftien jaar het geval is, zal er in het businesspaviljoen van TEFAF weer een Limburgse stand te vinden zijn onder de naam Chapeau / Maastricht Region, met standnummer 811.

De Limburgse business-stand op TEFAF is een ontmoetingsplek op initiatief van onder meer de gemeente Maastricht, de provincie Limburg, Brightlands, de Universiteit Maastricht, MECC Maastricht en Chapeau Magazine. De opzet is om de band tussen TEFAF en de regio te versterken. Deze stand is gevestigd in de Expo Foyer waar zich ook een groot TEFAF-restaurant en terras bevinden, naast andere business-stands. De stand wordt dit jaar ingericht door Bonnefanten en zal worden geïnspireerd door de exposities die in dit museum in Maastricht draaien tijdens TEFAF.

In de stand van Chapeau / Maastricht Regio is ook weer een kleine televisiestudio gevestigd waarin het dagelijkse tv-programma TEFAF TV by Chapeau wordt geproduceerd. Dit programma – met een dagelijkse update – wordt continu uitgezonden in de meeste hotels in Maastricht en ook online op www.tefaftvnews. com and www.chapeaumagazine.com. Hier wordt ook het speciale TEFAF-programma gemaakt, dat L1 TV dagelijks uitzendt in de week van 11 maart.

Eigen TEFAF stand
hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.