Home > André Rieu > André Rieu te gast bij congres vaatchirurgen Maastricht

André Rieu te gast bij congres vaatchirurgen Maastricht

André Rieu zal zondag en maandag zijn opwachting maken bij het EVC-congres (European Vascular Course) dat vanuit Maastricht digitaal gehouden wordt en waaraan wereldwijd zo’n 6.500 vaatchirurgen deelnemen.

Rieu zal samen met organisator prof. dr. Michael Jacobs (directeur vaatchirurgie van het MUMC+) de presentatie doen en in de pauzes de deelnemers onderhouden met speciaal gemonteerde concertfragmenten.

Het EVC wordt elk jaar fysiek in MECC Maastricht gehouden en geldt als een van de grootste congressen in Maastricht. Maar vanwege corona wordt de editie van 2021 digitaal gehouden. Zo zal een hart- en vaatoperatie vanuit Maastricht live gestreamd worden, zodat de deelnemers dit als cursusmateriaal kunnen gebruiken.

In totaal worden 150 workshops de wereld over gestuurd, zodat de deelnemende vooral jonge vaatchirurgen hun kennis en technieken kunnen verbreden.

Voor de live-streaming is in MECC Maastricht een complete studio gebouwd om een en ander professioneel te laten verlopen. Ook hierbij is het team van André Rieu betrokken.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu