Home > André Rieu > André Rieu Guide 2016

André Rieu Guide 2016

Na twee succesvolle edities, verschijnt deze zomer de André Rieu Guide 2016, die gemaakt zal worden door Chapeau Magazine in samenwerking met André Rieu Productions. Het wordt een Engelstalige City Guide, waarin de duizenden buitenlandse bezoekers van de Vrijthof-concerten wegwijs worden gemaakt in Maastricht en omgeving. De André Rieu Guide krijgt dezelfde afmeting en uitstraling als de inmiddels bekende TEFAF Guide. In de gids in pocketformaat zal André Rieu nieuwe eigen tips geven met leuke plekken en adressen in de stad. Deze worden aangevuld met tips anno 2016 van de redactie van Chapeau.

Daarnaast is er aandacht voor de historie van de stad, toeristische informatie enzovoorts. De bezoekers van de Vrijthof-concerten komen meer en meer uit het buitenland, van Zuid-Amerika tot Australië. Deze mensen maken een speciale reis om André Rieu in zijn eigen stad te zien optreden. En zij verblijven meerdere dagen in de stad en hebben veel tijd buiten de concerten om bezienswaardigheden, winkels, restaurants en dergelijke te bezoeken. 

De gids verschijnt in een oplage van 17.500 stuks. Hiervan gaan er al 12.000 naar de buitenlandse gasten die via André Rieu Productions een speciaal VIP-arrangement hebben geboekt. De AR Guide hoort bij de speciale goodybag die deze mensen persoonlijk overhandigd krijgen. Daarnaast zorgen wij voor een verspreiding via VVV, hotels, restaurant en voorname locaties. Voor ondernemers uit Maastricht en de Euregio is dit een unieke kans om deze buitenlandse gasten te bereiken. De gids wordt ook verspreid via de betaalde oplage van Chapeau. 

Heeft u interesse om met uw bedrijf te adverteren in André Rieu Guide? En zo rechtstreeks 17.500 potentiele klanten/gasten te bereiken?

Contacteer dan nu uw media-adviseur of mail ons via marketing@chapeaumagazine.com

 

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.