Home > Kunst en Cultuur > Clown Slava gebruikt flapschoenen als ski’s

Clown Slava gebruikt flapschoenen als ski’s

Auteur: Maarten van Laarhoven

De clowns uit Slava’s Snowshow waren gisteren op bezoek in SnowWorld in Landgraaf. De wereldberoemde Russische clown Slava Polunin, volgens kenners van het genre dat hij beoefent de beste clown ter wereld was daar ter gelegenheid van de spectaculaire productie Slava’s Snowshow, die vanaf vandaag 12 september vier dagen lang in Heerlen is te zien. 

De show wordt gepresenteerd door Parkstad Limburg Theaters (PLT) en Cultura Nova. Het festival Cultura Nova is officieel geëindigd op 2 september, maar krijgt de komende vijf dagen met Slava’s Snowshow een verrukkelijke toegift!, aldus PLT. 

In 2003 mocht PLT de Nederlandse première van de Snowshow presenteren om de tijdelijke sluiting van Theater Heerlen te markeren. Dit jaar keert Slava voor de vierde de vierde keer terug naar Nederland voor een optreden Theater Heerlen.

De show is volgesn PLT een mix van traditionele clownerie en avantgarde theater, melancholie en humor, licht en duister, verstilde momenten en spectaculaire theatereffecten. En dat alles overgoten met veel humor! Slava’s Snowshow is volgens PLT geschikt voor theaterfans vanaf 8 jaar. 

Foto: Luc Lodder

_______________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu