Home > Limbourgeois (foto) > Très Chic: Pop Up your lifestyle

Très Chic: Pop Up your lifestyle

Auteur: Jempi Welkenhuyzen

Afgelopen weekend vond de eerste indoor-editie plaats van Très Chic. Het bekende lifestyle-event streek – na eerder te hebben plaatsgevonden op de Abdij van Herkenrode en Hangar 58 in Bokrijk – dit keer neer in de Hassseltse Expohallen H.  Een schot in de roos zo bleek, want de openingsavond was meteen goed voor 1500 genodigden.

Ook de rest van het weekend was het er bijzonder druk. De nieuw locatie voelde even stijlvol en vertrouwd aan als voordien. De organisatoren Koen Gielen, Jan Smets en Wouter Zeelmaekers zorgden voor 75 mooie, fijne en trendy zaken, goed voor een beursoppervlakte van 7500 vierkante meter. ,,Tal van luxe producten zie je dagelijks passeren op instagram en op andere online media. Maar bij Très Chic kun je ze in het echt ervaren. Je kunt ze letterlijk voelen, ruiken, en proeven. We prikkelen al je zintuigen, hetgeen een grote meerwaarde is”, aldus Koen Gielen. 

Daarbij kende de beurs ook nog eens tal van primeurs! Neem de Audi e-tron 55 Quatro,  die straks in België zal worden gebouwd. Wie hem de komende veertien dagen nog vlug bestelt, kan er in maart 2019 al mee rijden. Of toch liever de BMW 8 en de i8r-versie? Ook deze agens gaven acte de présence. 

Naast deze en andere exclusieve bolides waren er ook nog de topwijnen, exotische verblijven in Kaapverdië, trendy kunst, mode, juwelen en nog zo veel meer.

Voor volgend jaar staat een nieuwe editie op het programma. Over de vraag of het een winter-, dan wel een zomers gebeuren wordt, wordt nog gediscussieerd. Zelfs de locatie wordt even in beraad gehouden. Maar in de wandelgangen fluistert men dat een verhuizing naar de Landcommanderij van Alden Biesen best mogelijk is. Al wilde de organisatie dat bij het ‘ter perse’ gaan van dit artikel, niet bevestigen.

Fotografie: Jempi Welkenhuyzen

 

______________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu