Home > Mode en Beauty > Lincherie Sittard en Maastricht vieren feest

Lincherie Sittard en Maastricht vieren feest

Auteur: Janneke Grolleman

Lincherie Sittard en Lincherie Maastricht vieren op zaterdag 6 april feest. De hele dag staat in het teken van tien jaar Lincherie in Limburg. Afgelopen 13 maart bestond Lincherie Maastricht vier jaar en op 31 maart viert Lincherie Sittard haar zesjarig bestaan. Genoeg redenen voor een feestje, vindt eigenaresse Samantha Ossel.

Samantha: ,,Zes plus vier is in totaal tien jaar Lincherie in Limburg laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Daarom vieren we op zaterdag 6 april in onze boetieks in Sittard én Maastricht feest, met bubbels en een heerlijke traktatie van Baked by Shirley. Iedereen is van harte uitgenodigd.”

Om 11.00 uur wordt er gezamenlijk een toost uitgebracht op Lincherie Sittard. Om 14.00 uur vindt zo’n zelfde heildronk plaats in de Lincherie-boetiek in Maastricht.

Naast bubbels en een heerlijke traktatie krijgen alle klanten op deze feestelijke dat 10 euro korting op de hele collectie. Samantha: ,,Goed nieuws, want de nieuwe lente- en zomercollectie, inclusief de nieuwste badmode, hangt al volop in onze boetieks. Ook daar is de korting op van toepassing. Genoeg leuks om te shoppen dus.”

Wanneer: zaterdag 6 april
Tijd: 10.00-17.00 uur
Locatie: Lincherie Sittard (Limbrichterstraat 36) en Lincherie Maastricht (Sint Amorsplein 5)

___________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu