Home > Living > Tour d’au Four: weekend vol inspiratie en beleving tussen de keukens

Tour d’au Four: weekend vol inspiratie en beleving tussen de keukens

Voor inspiratie en beleving op het gebied van keukens moet je bij Au Four in Hoensbroek zijn. Alle dagen van het jaar, maar op 16 en 17 maart in het bijzonder. Op die dagen wordt Tour d’au Four gehouden, een evenement dat al zeven jaar onveranderd populair is.

„Tour d’au Four is ooit begonnen als een soort open dag voor onze klanten, om hen kennis te laten maken met alles wat Au Four en partners te bieden hebben’’, vertel Paul Mackus, directeur en keukenspecialist. ,,Tegelijkertijd wilden we ook de verbinding opzoeken met andere bedrijven. Dat is uitgegroeid tot een tweedaags evenement in onze showroom, waarin we collega-ondernemers uit de interieurbranche uitnodigen om samen het neusje van de zalm te laten zien van ons gezamenlijke product- en dienstenaanbod.”

Au Four Keukens
Au Four Keukens

Tijdens het weekend wordt de showroom van Au Four in Hoensbroek omgetoverd tot een one-stop-shop waar klanten álles kunnen vinden voor hun nieuwe keuken of woning. Een heus walhalla waar trends en inspiratie, naadloos samenkomen met beleving rondom koken. Om dat plaatje compleet te maken, slaat Au Four voor het jaarlijkse woonevenement de handen ineen met lokale partners als Bloemen Parket, Berden Design, Rob Stassen, Moonen Bouw en – nieuw dit jaar – Hees Lights & Living.

Voor het stukje beleving op het gebied van koken reist het team van Smaak & Vermaak af naar Hoensbroek om voor de nodige smakelijke versnaperingen te zorgen en organiseert Vinolo er een wijnproeverij. Ook vinden er diverse kookdemonstraties plaats om de ins en outs van de aanwezige keukenapparatuur te ontdekken.

Tour d’au Four vindt dit jaar plaats in het weekend van 16 en 17 maart. Op zaterdag is de showroom van 10.00 tot 16.00 uur geopend, op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom!

Akerstraat Noord 350, Hoensbroek (NL) – aufour.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.