Home > Kunst en Cultuur > Tevredenheid over beurs TEFAF New York Fall

Tevredenheid over beurs TEFAF New York Fall

Auteur: Jo Cortenraedt

De derde editie TEFAF NY Fall die deze week in het Armory-gebouw op Manhattan is gehouden, is volgens de organisatie succesvol verlopen. Sofie Scheerlinck, directeur van deze kunstbeurs, meldt niet alleen goede verkoopresultaten maar ook veel nieuwe interessante contacten voor de kunsthandelaren.

  

Van de 93 deelnemers waren 10 nieuw op de beurs. De herfst-editie van de New Yorkse TEFAF-beurs is vooral gericht op oude kunst en antiek, terwijl de editie in het voorjaar zich vooral richt op moderne kunst. Behalve bezoekers uit Amerika waren er ook kunstliefhebbers en – kopers uit Azië en Europa. Tijdens de aanzienlijk kleinere beurs in New York werd de bezoekers gewezen op ‘de moederbeurs’ TEFAF Maastricht, die in maart 2019 wordt gehouden in het MECC. Op de openingsdag in New York werden al heel wat verkopen gemeld en ook waren er tal van bekendheden zoals musici van de popband Bon Jovi en mode-ontwerper Tony Burch.

____________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu