Home > Kunst en Cultuur > 25 nieuwe handelaren op TEFAF Maastricht 2020

25 nieuwe handelaren op TEFAF Maastricht 2020

Hoewel eigenlijk al de limiet van de ruimte in het MECC was bereikt, heeft de TEFAF-organisatie toch nog een manier gevonden om de kunstbeurs in maart 2020 uit te breiden met 10 handelaren, waardoor het totale aantal nu op 280 komt.

TEFAF Maastricht verwelkomt volgend voorjaar 25 nieuwe handelaren, hetgeen betekent dat er 15 van het afgelopen jaar niet meer terugkeren.

De extra ruimte is gevonden door kleine aanpassingen in de plattegrond, onder meer de vierkante meters die voorheen werden ingenomen door de ‘load exhibitions’ en restaurant Verdi, nu voor galeries aan te wenden.

Een van de meest opvallende nieuwkomers op de beurs is Wildenstein & CO uit New York, behorende tot de meest prestigieuze galeries in oude meesters ter wereld. De galerie heeft één keer eerder in Maastricht meegedaan, begin deze eeuw, en gaf ter ere daarvan een groot feest in het stadhuis van Maastricht.

Destijds was Nanne Dekking vice-president bij Wildenstein. Momenteel is hij voorzitter van TEFAF. Guy Wildenstein was de laatste jaren al een graag geziene gast op de beurzen TEFAF New York.

Andere nieuwkomers zijn onder meer Galerie Jean-Christophe Charbonnier (Frankrijk) met Japanse wapens en wapenuitrustingen, Carpenters Workshop Gallery (Verenigd Koninkrijk) met modern en eigentijdsdesign, Galerie Lefebvre (Frankrijk) met Franse Art Deco meubels, schilderijen, sculpturen en fotografie,  BHAGAT (India) met eigentijdse juwelen en Yares Art (Verenigde Staten) met abstract expressionisme en colorfieldpainting.

TEFAF Maastricht vindt plaats van 7 -15 maart 2020 (met een Early Access Day op 5 maart en een Preview Day op 6 maart)

_____________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu