Home > Kunst en Cultuur > Ontwerpstudio LINFIN opent pop-up in Wyck Maastricht

Ontwerpstudio LINFIN opent pop-up in Wyck Maastricht

De Maastrichtse ontwerpstudio LINFIN opent van eind april tot medio mei de deuren in de Rechtstraat in Wyck. In de tijdelijke winkel vind je en selectie van iconische designstukken, vintage items, kunst en vooral ontwerpen van eigen hand en Maastrichtse bodem.

LINFIN (‘Fijn linnen’ in het Frans), is de ontwerpstudio van Elisabeth en Victor van der Stouwe. Ooit begonnen als atelier Rozijntjes waar tassenworkshops werden georganiseerd. Inmiddels geëvolueerd tot een ontwerpstudio waar natuurlijke materialen zoals ecologisch gelooid leer en 100% linnen de hoofdrol spelen. Ontwerpers Elisabeth en Victor gebruiken deze materialen voor high end-interieurdesign en luxe accessoires. LINFIN ontwerpt naast een kleine eigen collectie voornamelijk op maat gemaakte stukken voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Alle items worden met de hand gemaakt en zijn volledig duurzaam.

In de pop-up studio van LINFIN vind je de komende drie weken een bijzonder scala aan unieke handgemaakte producten, variërend van designstukken, kunst, mode en vintage items.

In hun studio streven Elisabeth en Victor ernaar dat elk item uniek is. De pop-up zal ook wekelijks veranderen. Hoewel de volledige collectie in de pop-up drie weken lang consistent zal zijn, zullen ze deze wekelijks op een andere manier presenteren, waarbij de focus in week één ligt op handgemaakt, in week twee op custom made en in week drie op interieurontwerp.

Elisabeth en Victor zijn de komende drie weken elke dag zelf aanwezig in de pop-up om klanten te ontmoeten en meer te vertellen over de werken. Daarnaast werken ze ter plekke aan designs. Met deze pop-up willen de ontwerpers hun klanten fysiek ontmoeten, en de deuren van hun studio – normaal gevestigd op een locatie die afgezonderd is voor het grote publiek – fysiek openen voor de regionale klant.

De pop-up van LINFIN is van 22 april tot en met 12 mei geopend aan de Rechtstraat 80 in Maastricht. De pop-up is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 18.00 geopend, op zondag van 12.00 – 18.00.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.