Home > Kunst en Cultuur > Succesvolle première musical Dagboek van een Herdershond  

Succesvolle première musical Dagboek van een Herdershond  

De première van de musical Dagboek van een Herdershond in MECC Maastricht werd een daverend succes. De 1800 toeschouwers reageerden bijzonder enthousiast op het spektakel van zang, dans en muziek.

Het Limburgse dorpsverhaal met een link naar het mijnverleden werd knap neergezet door Joes Brauers, Angela Schijf, Nandi van Beurden, Suzan Seegers en vele anderen, inclusief een aantal muzikanten  van de Eijsdense harmonie Sainte Cécile.

Het dorp Eijsden vormde destijds het decor voor de gelijknamige televisieserie, waar de musical op teruggrijpt. De kapelaan, die gespeeld werd door Jo de Meyere, was op zijn fiets het icoon van de serie. De acteur was vandaag eregast bij de première.

Ook producent Albert Verlinde en regisseur Servé Hermans van Toneelgroep Maastricht waren opgelucht over de succesvolle start. De musical is in het MECC nog te zien tot en met half juli.

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.