Home > André Rieu > Secret Music Sessions in Stokstraatkwartier

Secret Music Sessions in Stokstraatkwartier

Auteur: Demy Janssen

Met zijn Vrijthofconcerten brengt André Rieu elk jaar opnieuw tienduizenden locals en internationals samen in een omgeving waar muziek, gastronomie en sfeer met elkaar verbonden zijn. Het is éigenlijk precies de gezelligheid die deze Bourgondische stad kenmerkt, die André Rieu elk jaar voor de hele wereld met een dikke marker onderstreept. 

    

In het Stokstraatkwartier snappen ze dat maar al te goed, daar kunnen ze geen genoeg krijgen van de gezelligheid die muziek met zich meebrengt. Daarom, maar ook om het internationale publiek kennis te laten maken met vergeten of verborgen stukjes Maastricht, worden tijdens het laatste weekend van de André Rieu-concertreeks nog de nodige Secret Music Sessions georganiseerd.

In tegenstelling tot de voorgaande Secret Music Sessions, ontdek je dit weekend niet alleen in het Stokstraatkwartier, maar overal in de stad bijzonder muziek op bijzondere plekjes.

Wil je er zeker van zijn dat je geen enkele noot of geen enkel plekje moet missen? Sarah Leonora neemt je graag mee op Free Music Tour. Meedoen? Mail naar sarah@sarahleonora.com

Foto’s: eighty8things

___________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu