Home > Kunst en Cultuur > Organisatoren Magisch Maastricht versterken samenwerking

Organisatoren Magisch Maastricht versterken samenwerking

Stichting Centrummanagement Maastricht en Stichting Winterevents, organisator van het jaarlijkse winterevenement Magisch Maastricht, hebben gisteren een vijfjarige samenwerkingsovereenkomst getekend. ,,Hiermee verzekeren we de stad voor de komende jaren van het magisch kerstgevoel”, zo laten beide partners weten.

De twee stichtingen werkten de afgelopen jaren ook al nauw samen. Het centrummanagement kleedt de stad al jaren aan met sfeerverlichting. Deze geeft onder de naam ‘de Magische Lichtroute’ op bijzondere wijze cachet aan de stad. Daarnaast zorgt ze elk jaar opnieuw voor een breed aanbod  aan cultuur en beleving, dat inmiddels bekendstaat als Magisch Cultuurfestival. Stichting Winterevents is de architect van het welbekende ‘Magisch Maastricht op het Vrijthof’.

Vorig jaar konden de festiviteiten, elk jaar goed voor honderdduizenden bezoekers niet doorgaan als gevolg van de beperkingen rond Covid-19. Desondanks hebben beide partijen het magische gevoel in stand weten te houden door samen de stad aan te kleden met de grote lichtgevende sterren en kerstbomen op het Vrijthof en de stream-kerstconcerten in de Muziekgieterij.

Vanaf dit jaar wordt die samenwerking dus nog verder geïntensiveerd. ,,Voor beide partijen geeft dit de mogelijkheid om samen de continuïteit en kwaliteit van Magisch Maastricht te borgen en waar mogelijk verder uit te bouwen”, zo laten ze weten in een verklaring.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu