Home > Kunst en Cultuur > Geslaagde start Parkbios Vaes

Geslaagde start Parkbios Vaes

Parkbios Vaes, het openluchtfilmfestival van Vaeshartelt en ImpactHunters, is van start. Het nieuwe Maastrichtse festival werd woensdag afgetrapt door filmconnaisseur Martin Koolhoven. De voorstelling van Oppenheimer op donderdagavond was binnen no time uitverkocht. Voor de komende vier dagen zijn nog filmkaartjes beschikbaar.

Nog tot en met aanstaande maandag beleef je je favoriete film in de buitenlucht. Op een strandstoeltje, met speciale koptelefoon en in een sfeervol en magisch decor; de eerste bezoekers van Parkbios Vaes waren razend enthousiast over de setting en aankleding van het evenement. Veel van hen kochten zelfs kaartjes voor een voorstelling later in het weekend.

Vooralsnog houdt Parkbios Vaes het nog droog; uiteraard zijn er voldoende maatregelen getroffen voor het geval er later in het weekend wel regen valt tijdens een voorstelling.

Komende dagen zijn de filmes Everything Everywhere all at One, Hot Fuzz, Parkbios Vaes Academy @ Bel-Fest, David Bowie: Moonage Daydrem en Queen: Bohemian Rhapsody nog te zien. Informatie en tickets via parkbiosvaes.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.